Menu

chef’s menu

DE PRIJS VOOR DRIE- OF VIERGANGEN IS 41,50 OF 49,50

VOOR

Tonijntartaar

Tartaar van tonijn met zoet zure komkommer, schuim van crème fraîche en furikake

TUSSEN

Koudgerookte rode biet

Bietenhummus, walnootmayonaise, merengue van rode biet, framboos en macadamia

HOOFD

Maïskip

Crème van mais, maispolenta, tarte tartin van rode ui en truffeljus

NA

Perencake
Pastinaak, tartaar van gepocheerde peer, gel van bleekselderij, roomijs van zoethout en een schuim van witte chocolade en pastinaak

disclaimer

Kerstmenu

DE PRIJS VOOR VIER- OF VIJFGANGEN IS 57,50 OF 65 pp.

AMUSE

Brioche

Kwartelei, wasabi, kaffirlimoen

VOOR (V)

CANNELONI VAN BIET

Geitenkaas, gerookte mayonaise,
pistache

VOOR

TARTAAR COQUILLE

Bloemkool, miso, koolrabi, rode peper, bleekselderij, gamba dimsum

2E TUSSEN

Witte bonen

Eidooier, schuim van parmezaanse kaas, salie, kaantjes

2E TUSSEN (V, 5E GANG)

Soep van paddenstoelen

Brioche, morillemayonaise

1E TUSSEN (5E GANG)

Bisque

Garnaal, saffraanroomsaus

HOOFD (V)

Knol met croûte de sel

Kastanjecrème, hazelnoot, belper knolle, schuim van truffel

HOOFD

Duo van Hert

Hertenbiefstuk en -stoof, pompoen, stoofpeer, gratin, jus van citroentijm

NA

Perencake
Pastinaak, tartaar van gepocheerde peer, gel van bleekselderij, roomijs van zoethout, schuim van witte chocolade en pastinaak

disclaimer

Vaste menu’s

We kijken er naar uit om jullie te mogen ontvangen

Maandag vanaf 15:00
Dinsdag - Zondag vanaf 11:00
Willem van Noortplein 19
3514 GK Utrecht