Menu
Vanaf vrijdag 25 april
chef’s menu
DE PRIJS VOOR DRIE- OF VIERGANGEN ZIJN 41,50 EN 49,50
VOOR
Tonijn niçoise
Geschroeide tonijn, tomaat, haricot vert, olijvenmayo, kwartelei, aardappelnestje
TUSSEN
Gerookte burrata
Pani puri, zoet-zure meloen, salmarejo
HOOFD
Bavette
Oreganojus, doperwtencrème, aardappelcroquette, seizoensgroente
NA
Amandelcake
Zabaglione, parfait, citroen, aardbei
Vaste menu’s
We kijken er naar uit om jullie te mogen ontvangen
Let op: de wisselende menu’s op onze website zijn enkel een indicatie en kunnen per dag verschillen. Wij behouden het recht om gerechten te wijzigen of te vervangen op basis van beschikbaarheid en verse ingrediënten. Onze gerechten bevatten allergenen, deze staan niet altijd op de site. Voor meer informatie over allergenen en mogelijkheden binnen ons menu kunt u contact opnemen.