Menu

Vanaf vrijdag 4 april

chef’s menu

DE PRIJS VOOR DRIE- OF VIERGANGEN ZIJN 41,50 EN 49,50

VOOR

Pannacotta asperge

Gerookte zalm, gepekelde witte asperge met safraan, groene asperge, daslookmayo

TUSSEN

Tartaar watermeloen

Schuim rode wijn, granaatappel en aardbei, koudgerookte en gemarineerde aardei, olijf, vanillemayo, krokantje filo en rozemarijn

HOOFD

Duo van lam

Lamsnek en lampsrump met rozemarijnjus, doperwtencrème, witte asperge, gedroogde tomaat, krieltjes en cress

NA

Vanillecrème brulée

Duindoornsorbet en tonkaboon tuille

Vaste menu’s

Kom onze cocktails proberen

Ervaar de gezellige en informele sfeer

Wij koken naar het seizoen

We kijken er naar uit om jullie te mogen ontvangen

Maandag vanaf 15:00
Dinsdag - Zondag vanaf 11:00
Willem van Noortplein 19
3514 GK Utrecht