Menu
chef’s menu
DE PRIJS VOOR DRIE- OF VIERGANGEN ZIJN 41,50 EN 49,50
VOOR
Pannacotta asperge
Gerookte zalm, gepekelde witte asperge met safraan, groene asperge, daslookmayo
TUSSEN
Tartaar watermeloen
Schuim rode wijn, granaatappel en aardbei, koudgerookte en gemarineerde aardei, olijf, vanillemayo, krokantje filo en rozemarijn
HOOFD
Duo van lam
Lamsnek en lampsrump met rozemarijnjus, doperwtencrème, witte asperge, gedroogde tomaat, krieltjes en cress
NA
Vanillecrème brulée
Duindoornsorbet en tonkaboon tuille
Vaste menu’s
We kijken er naar uit om jullie te mogen ontvangen
Let op: de wisselende menu’s op onze website zijn enkel een indicatie en kunnen per dag verschillen. Wij behouden het recht om gerechten te wijzigen of te vervangen op basis van beschikbaarheid en verse ingrediënten. Onze gerechten bevatten allergenen, deze staan niet altijd op de site. Voor meer informatie over allergenen en mogelijkheden binnen ons menu kunt u contact opnemen.