Menu
chef’s menu
DE PRIJS VOOR DRIE- OF VIERGANGEN ZIJN 41,50 EN 49,50
VOOR
Gekonfijte kabeljauw
Cepes, panna cotta van paddenstoelen, groene appelgel, zwarte knoflookmayo, schorseneer.
TUSSEN
Artisjoktartaar
Kroket van knolselderij, picalilly, gerookte mayonaise, cornichon, krokante kappertjes.
HOOFD
Runderlonghaas
Geroosterde sjalottenjus, millefeuille, doperwtencrème, ratatouille, chimichurri.
NA
Creme brulée
Zoethoutroomijs, sinaasappel, kardemom.
Let op: aan het menu op onze website kunnen geen rechten worden ontleend. Klik voor meer informatie.
Vaste menu’s
We kijken er naar uit om jullie te mogen ontvangen
Let op: de wisselende menu’s op onze website zijn enkel een indicatie en kunnen per dag verschillen. Wij behouden het recht om gerechten te wijzigen of te vervangen op basis van beschikbaarheid en verse ingrediënten. Onze gerechten bevatten allergenen, deze staan niet altijd op de site. Voor meer informatie over allergenen en mogelijkheden binnen ons menu kunt u contact opnemen.